Wie is Margriet

Wie is Margriet…

Margriet Beukeboom (1970) heeft na haar pabo diploma enkele jaren voor de klas gestaan. Maar na de geboorte van haar eerste dochter is ze veranderd van baan en in de kinderopvang terecht gekomen. Zij heeft zo’n 8 jaar gewerkt bij een kinderdagverblijf in Edam, waar ze hoofdverantwoordelijk was voor een soortgelijke groep (een verticale groep van 7 met één leidster zoals dat in vaktermen heet).Naast dat Margriet moeder is van vier prachtige kinderen (1998, 2000, 2002, 2004), is ze ook altijd haar werk blijven doen omdat ze kinderopvang niet als een baantje ziet maar als een vak. En nu met haar eigen onderneming aan huis heeft ze de perfecte combinatie gevonden; een professionele opvang in een huiselijke omgeving.

Huiselijke omgeving
Margriet ontvangt de kinderen in een prachtig landelijk gelegen opvangruimte, van alle moderne gemakken voorzien en die voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen aan kinderopvang. Alle vertrekken waar de kinderen komen zijn uiteraard helemaal kindveilig. Er is een aparte slaapruimte met kinderbedjes en een grote veilig afgesloten tuin. De tuin grenst aan een uitgestrekt weiland waar de paarden grazen.

Frieda Cupido

 

 

 

 

 

 

Naast Margriet werkt Frieda Cupido als vaste leidster op de groep.
“Al vanaf 2002 ben ik werkzaam in de kinderopvang en sinds 2011 jaar heb ik de leukste werkplek Bij Margriet. Ik, Frieda Cupido (1962) ben getrouwd en heb 3 kinderen, waarvan er al 2 uit huis zijn.
Alle dagen dat ik werk, geniet ik enorm van “onze” kinderen, hoe ze ontdekken en leren en groeien. Waar ik thuis bijna ben uitgezorgd, kan ik Bij Margriet gelukkig nog steeds volop spelen, voorlezen, kleuren, knippen en plakken, knuffelen, zorgen en verzorgen.”